Creëer 
Moeiteloos Moederschap

door op jouw manier moeder te zijn

Wil je minder stress en zorgen?

Zodat, “je meer kunt genieten van je kind

Zodat, “je innerlijke rust ervaart met meer ontspanning

Zodat, “je een krachtige positieve invloed hebt op je kind”

Moeiteloos Moederschap is luisteren naar je moederinstinct en die stap zetten die nodig is!

Online training

Moeiteloos Moederschap in de praktijk leer de vijf basis-strategieën en de Moeiteloos Moederschap Mindset. Creëer in 3 maanden nieuwe patronen voor een krachtige positieve verandering voor jou én je kind.


Je leert o.a. hoe je vanuit kracht en kwetsbaar je grens stelt. Welke woorden je het beste kunt gebruiken voor meer invloed op je kind en omgeving. Hoe je met acceptatie en focus meer energie krijgt en kunt genieten van je kind. Wat je kunt doen als je kind niet luistert!


De training is géén opvoedcursus, maar je leert de essentie van moeder zijn. Zodat je in elke situatie of op elk moment weet welke stap(pen) te zetten voor meer energie en kunnen genieten van je kind.

moeiteloos moederschap moeder zijn op jouw manier

Creëer in 3 maanden Moeiteloos Moederschap


VIM Moment

Zonder jou géén Moederschap! Het is essentieel om lekker in je vel te zitten: je kunt namelijk niet meer geven dan je hebt. Het Very Important Mother moment is een boost aan energie en speciaal voor jou.


Samen maken we tijdens dit moment jouw persoonlijk Moeiteloos Moederschap Masterplan. Met aandacht en afgestemd op jou en je kind(eren) waardoor je makkelijker keuzes maakt, leert vertrouwen op je moederinstinct met meer energie en moeiteloos als resultaat.


Workshop

Moeiteloos Moederschap in de praktijk In één middag leer ik je 3 basisstrategieën die niet alleen je stress vermindert, maar waardoor je weet wat te doen om meer rust in jezelf te krijgen. Je krijgt tips die je direct kunt toepassen, zodat je meer Moeiteloos Moederschap ervaart en kunt genieten van je kind.


Naast alle kennis die ik je geef is er ook ruimte voor je vragen. Zoals hoe stel ik mijn grens? Hoe houd ik alle ballen in de lucht? Wat kan ik doen om meer momenten van ontspanning voor mijzelf te creëren?


Disclaimer