Over Maroeska

Mijn naam is Maroeska Ellen, ik leer moeders durven op hun manier moeder te zijn en daarbij te vertrouwen op hun moederinstinct, zodat ze meer energie krijgen en genieten van hun kind en Moeiteloos Moederschap ervaren.

Mijn bedrijf staat voor de ondersteuning van moeders en het bekrachtigen van hun moederinstinct. Ik zie heel veel moeders die nog niet geloven of durven te handelen naar hun moederinstinct, terwijl ze heel goed weten wat zij zelf en haar kind nodig hebben.

Ik heb tijdens mijn zoektocht naar wat er ‘mis’ was met mijn kinderen ervaren hoe vermoeiend het moederschap kan zijn. Met extra zorgen en stress door het niet aansluiten van de theorie ‘zoals het hoort’, op hoe het is in de praktijk. Ik slechter sliep, niet lekker in mijn vel en minder energie had, het meer dan ik wilde van invloed was op (het gedrag van) mijn kinderen en man. Zelfs op de hond ;)

Dit proces en deze bewustwording heeft mij o.a. geleerd, dat je altijd beïnvloedt! Verbaal of non-verbaal. Het is de kunst om dit te doen vanuit afstemming, compassie en liefde: de meest krachtige bron van wijsheid, welzijn en geluk.

In elk fase van het moederschap kom je nieuwe uitdagingen tegen.

Ik geloof dat je krijgt wat je aankan.

Elke uitdaging je sterker en wijzer maakt. Je telkens een stap kunt zetten naar meer moeiteloos moederschap. De uitdagingen die je tegenkomt een kans zijn voor meer liefde en niet minder. Meer groei naar jouw manier van moeder zijn. Mijn missie is gebaseerd op de Dalai Lama: wanneer iedere 8-jarige leert mediteren hebben we binnen 1 generatie vrede, liefde en harmonie.

Ik geloof in positieve energie én de kracht van strategieën. Ik geloof wanneer moeders meer in hun kracht staan, weten wie ze zijn en daar expressie aangeven. Door te luisteren en handelen naar hun moederinstinct, de werkelijke verandering ontstaat naar Moeiteloos Moederschap. Zoals Gandhi ze: “Be the change you want to see in the world”.

Wees de moeder die je wilt zijn!

Mijn passie is het bekrachtigen en aanmoedigen van Moeiteloos Moederschap. Een vernieuwd perspectief bieden en daarmee dus een ander resultaat, een verschuiving te creëren voor een meer liefdevol collectief bewustzijn. In de essentie wil iedereen meer liefde en niet minder.

Het is daarom essentieel, dat wij als moeders meer liefdevol naar ons zelf zijn, daar vanuit elkaar ondersteunen én er voor elkaar zijn. Als moeder ben je de basis en het voorbeeld naar je kind. Wat jij over jezelf en de ander denkt, hoe jij in de wereld staat, daarmee beïnvloed je kind en het heden en de toekomst. Ik geloof dat als iedere moeder Moeiteloos Moederschap toepast, je binnen een nieuwe generatie kinderen, een krachtige positieve veranderingen en toekomst creëert met meer liefde, welzijn en geluk.

'Kinderen hebben alles al in zich om te ontwikkelen en groeien. En zijn een natuurlijk bron van onschuld, nieuwsgierigheid en kracht. Vol energie, speelsheid en enthousiasme om het leven te ontdekken, beleven en ervaren.’ ~ Maroeska ellen