Privacyverklaring

Jouw privacy is belangrijk, daarom nemen we deze serieus. We hebben deze privacyverklaring geschreven om je te laten begrijpen hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken, communiceren en deze toepassen. Je bent vrij om de privacy verklaring helemaal door te lezen.

Maar in het kort: de gegevens die wij van jou en via jou krijgen daar gaan we zorgvuldig en volgens de regels mee om. Laten we het vooral moeiteloos maken voor elkaar!

www.maroeskaellen.nl

Mei 2018

Bescherming Persoonsgegevens

De persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en Telecommunicatiewet te behandelen.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt.

Welke gegevens verzamelen wij?

Wanneer je bent ingeschreven voor de moeiteloos-moeder-mails, een download hebt aangevraagd. Je hebt aangemeld voor een gratis online workshop, training en/of coaching traject.

Of een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

•        Voor- en achternaam

•        Mailadres

•        Adres, postcode en woonplaats

•        Telefoonnummer

•        Skypeadres

•        Bankrekeningnummer

•        IP-adres

Met welk doel gebruiken we je persoonsgegevens?

Je gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

•        Je voornaam en mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven, retargeting voor Facebook advertenties, Facebook Messenger bot. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen, moeiteloos-moeder-mail, niet met gegevens die via onze contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn.

•        Je voornaam, mailadres en telefoonnummer die je invult bij een formulier voor een moeiteloos-moeder-miniscan en contactformulier, worden gebruikt om contact te kunnen opnemen en/of te kunnen antwoorden op de contactaanvraag.

•        Je voornaam, mailadres, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en Skype naam worden gebruikt om goederen en diensten bij je af te leveren, te kunnen factureren, bellen of mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

•        Maroeska Ellen – Coaching verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Jouw gegevens op maroeskaellen.nl

Indien je bent ingeschreven voor de Moeiteloos Moeder mail, een download hebt aangevraagd. Of je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training. Een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht.

En in de toekomst geen mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde uitschrijven middels de link onderaan de mail of door contact met ons op te nemen. Je mailadres wordt uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van ActiveCampaign. De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacy beleid van ActiveCampaign vind je hier.

Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het aanvragen van een gratis workshop/training, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.

Moeiteloos Moeder Shop

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Jouw gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een betaling die je doet op maroeskaellen.nl word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door maroeskaellen.nl niet opgeslagen.

De enige gegevens die wij opslaan zijn:

•        Voor – en achternaam, om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon.

•        Adres, postcode en woonplaats, dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling.

•        Telefoonnummer, mochten wij je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.

•        Mailadres, bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. Indien het een bestelling is die wordt verzonden zal PostNL (en/of DHL, MyParcel) uit onze naam een e-mail sturen met de track & trace code.

•        IP-adres, jouw IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van onze server.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

 Wij verstrekken uitsluitend én alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou en/of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Facebook advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je via deze link.

Tracking cookies

Wij gebruiken, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je via deze link.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

•        Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

•        Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

•        Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Social media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.

Google Analytics

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier

Reactie-module

De reactie-module op onze blog-artikelen maakt gebruik van het comment-systeem WordPress Comments, ontwikkeld door WordPress.com. WordPress  Comments maakt gebruik van cookies om te controleren of je bent ingelogd en voor analyse van je gebruikersgedrag. WordPress heeft geen toegang tot de gegevens die je via de reactiemodule aan ons verstrekt.

IP Addressen

IP-adressen worden door uw computer gebruikt telkens wanneer u verbinding met internet hebt. Uw IP-adres is een nummer dat door computers in het netwerk wordt gebruikt om uw computer te identificeren. IP-adressen worden automatisch door onze webserver verzameld als onderdeel van demografische en profielgegevens die bekend staan als "verkeersgegevens", zodat gegevens (zoals de webpagina's die u opvraagt) naar u kunnen worden verzonden.

Email Informatie

We versturen de Moeiteloos Moeder mail eenmaal per week (meestal op woensdag), met af en toe een extra mailing rondom speciale gebeurtenissen. Wanneer je ingeschreven staat voor de Moeiteloos Moeder mail kun je je afmelden door middel van de ‘Uitschrijven’ link onderaan iedere mail. No Hard Feelings.

Als je ervoor kiest om met ons te corresponderen via mail, behouden we mogelijk de inhoud van je mailberichten samen met je mailadres en onze antwoorden. We bieden dezelfde bescherming voor deze elektronische communicatie die we gebruiken bij het bijhouden van online, mail en telefonische informatie. Dit geldt ook als je je registreert voor onze website, je aanmeldt via een van onze formulieren met je mailadres of een aankoop doet op deze site. 

Gebruik van testimonials

Getuigenissen die op deze site verschijnen, worden feitelijk via tekst, audio of video ontvangen. Het zijn individuele ervaringen die de ervaringen van het echte leven weergeven van degenen die onze producten en / of diensten op de een of andere manier hebben gebruikt. Het zijn individuele resultaten en de resultaten variëren. We beweren niet dat dit typische resultaten zijn. De getuigenissen zijn niet noodzakelijk representatief voor al degenen die onze producten en / of diensten zullen gebruiken.

De getuigenissen die in welke vorm dan ook op deze site (tekst, audio, video of andere) worden getoond, worden woordelijk gereproduceerd, behalve voor het corrigeren van grammaticale of typefouten. Sommige zijn mogelijk ingekort. Met andere woorden, niet het hele bericht ontvangen door de testimonial schrijver wordt weergegeven als het te lang lijkt of niet, de hele verklaring lijkt relevant voor het grote publiek.

Maroeska Ellen - Coaching is niet verantwoordelijk voor de meningen of commentaren op http://www.maroeskaellen.nl.

Maroeska Ellen - Coaching is geen forum voor testimonials, maar biedt getuigenissen als een middel voor klanten om hun ervaringen met elkaar te delen. Ter bescherming tegen misbruik verschijnen alle getuigenissen nadat ze zijn beoordeeld door Maroeska Ellen - Coaching. 

Maroeska Ellen - Coaching deelt de meningen, visies of commentaar van getuigenissen op http://www.maroeskaellen.nl niet - de meningen zijn strikt de mening van de getuigenisbron.

De getuigenissen zijn nooit bedoeld om beweringen te doen dat onze producten en / of diensten kunnen worden gebruikt om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen, verlichten of voorkomen. Dergelijke claims, impliciet of expliciet, in welke vorm dan ook, zijn niet klinisch getest of geëvalueerd.

Beperkte toegang

Mogelijk moeten we in de toekomst de toegang tot delen (of alle) van onze website beperken en volledige rechten behouden om dit te doen. Als we je op enig moment een gebruikersnaam en wachtwoord geven om toegang te krijgen tot de beperkte delen van onze website, moet je ervoor zorgen dat jouw gebruikersnaam en wachtwoord vertrouwelijk blijven.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle auteursrechten, handelsmerken, patenten en andere intellectuele eigendomsrechten op en op onze website en alle inhoud en software die zich op de site bevindt, blijven het exclusieve eigendom van Maroeska Ellen - Coaching of haar licentiegevers. Het gebruik van onze handelsmerken, inhoud en intellectuele eigendom is verboden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Maroeska Ellen - Coaching.

Je hebt geen recht om:

•        Publiceren materiaal van onze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

•        Verkoop of huur materiaal van onze website.

•        Reproduceren, dupliceren, maken een afgeleide, kopieer of exploiteer op andere wijze materiaal op onze website voor welk doel dan ook.

•        Herverdelen inhoud van onze website, inclusief naar een andere website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via coaching@maroeskaellen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je opvragen via coaching@maroeskaellen.nl Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar coaching@maroeskaellen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Wij willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid op elk gewenst moment te wijzigen, met of zonder kennisgeving.  Je kunt er echter van verzekerd zijn dat als het privacybeleid in de toekomst verandert, wij de persoonlijke informatie die je onder dit privacybeleid hebt ingediend niet zullen gebruiken op een manier die materieel niet overeenkomt met dit privacybeleid, zonder je voorafgaande toestemming.

We zijn vastbesloten om onze activiteiten uit te voeren in overeenstemming met deze principes om ervoor te zorgen dat de vertrouwelijkheid van persoonlijke informatie wordt beschermd en gehandhaafd.

Contact

Als je vragen heeft over dit beleid of je omgang met onze website, neem dan hier contact met ons op:

Maroeska Ellen - Coaching,  coaching@maroeskaellen.nl