ARōMATOUCH

Elke dag ervaar je stress!

Misschien een hele stellige en confronterende uitspraak. Maar toch, het is zo, meer nog dan jezelf bewust bent. Stress beïnvloedt niet alleen jouw emotioneel welzijn. Het heeft ook direct invloed op de stemming en het welzijn van je kind.

Er is genoeg te lezen over de mentale en emotionele gevolgen van stress. Moeder zijn brengt stress en zorgen met zich mee en vraagt energie.

Wat geeft jou stress? Welke (grote of kleine) zorgen heb jij om je kind? Zeg eens eerlijk: hoeveel energie heb jij tijdens de dag?

Uit mijn praktijk en gesprekken op het schoolplein weet ik hoe belangrijk momenten voor jezelf zijn. Niet alleen tijd voor jezelf. Maar ook het kunnen loslaten van stress en zorgen. Waardoor je (weer) meer energie krijgt.

Goed nieuws, zo’n moment bied ik je aan met de ARōMATOUCH Techniek. Jouw moment van ontspanning, rust en opladen van energie.

Je hoeft er (bijna) niets voor te doen! Het is heel simpel: plan direct een afspraak in mijn online agenda. Maak tijd vrij in jouw agenda en kom langs. Je krijgt als vanzelf een bevestiging van jouw moment voor meer ontspanning, rust en energie.

JIJ als basis om je kind te geven wat het nodig heeft