Moeiteloos Moederschap

Zucht. Moeiteloos Moederschap? Nou, maar niet voor mij, zou je misschien denken.

Van wat ik zie en hoor om mij heen, ervaren (te) veel moeders stress, vermoeidheid en geen tijd voor zichzelf. Herken je dit? Ervaar je stress? Frustratie of zorgen?

Het idee om het anders te doen is dan prachtig, maar het lijkt nooit echt te lukken. Ik zie moeders vaak vastlopen in de balans tussen zorgen voor hun kind en een moment voor zichzelf. Komt dit je bekend voor? Ben je aan het hollen en vliegen? Heb je een overvolle agenda en nog zoveel te doen?

Zou je ook een stress- en zorgvrije manier van moederschap willen? Moeiteloos, waarbij je achteraf denkt: ‘Waarom deed ik dit niet altijd al?!’
Dat kan en de oplossing is simpeler dan je zou verwachten. Het begint met én in jou. Jij bent namelijk zelf de oplossing!

Zoals een boom ontstaat uit één zaadje. Zo ontstaat Moeiteloos Moederschap uit je keus om het niet alleen anders te willen. Maar het ook daadwerkelijk anders te doen. Hoe?

Dit leer ik je o.a. in het Moeiteloos Moederschap programma:

- Elke dag meer energie
- Wanneer en hoe je grenzen te stellen, zonder strijd!
- Ontspannings- en stress loslaattechnieken, voor jezelf en je kind.

Het programma is persoonlijk en afgestemd op wat jij nodig hebt. Een combinatie van coaching en healing. Beperkt tot maar 7 moeders per maand. Waarmee je balans en harmonie creëert in jezelf. Met een krachtig, positief effect op je kind. Jouw basis om te kunnen geven wat je kind nodig heeft.